dé vakschilder voor Zwolle - Deventer en omgeving

Pour Toi Cadeaux te Zutphen
In 2010 heeft Gerrit de voorgevel van ons winkel-woonpand onderhanden genomen. Omdat Gerrit de tijd neemt om het voorwerk: krabben, plamuren, schuren en voorlakken goed uit te voeren en hij met vaste hand aflakt, ziet het eindresultaat er pico bello uit!

 

H. Pul, eigenaar

 


 

Slagerij Van Dam te Zutphen
Vorig jaar Heeft Gerrit de buitenkant en delen van het interieur van de bovenwoning van ons bedrijfspand ondehanden genomen en ook ons nieuwe woonhuis geschilderd. En omdat ik onder de indruk ben van de kwaliteit van zijn werk en zijn streven naar perfectie laten we hem dit jaar (2011), het interieur van onze winkel schilderen en afwerken. Verder is het erg prettig dat je op Gerrit kunt vertrouwen, hij komt zijn afspraken na.

 

H. Van Dam, eigenaar

 


 

Wesselien Loo te Zwolle
Ik heb Gerrit gevonden via internet. Had nooit gedacht dat een professioneel schilder zoveel kan uitmaken in je interieur. Alle jaren hiervoor heb ik zelf het houtwerk geschilderd en de muren gesaust. Ik was in de veronderstelling dat dit er keurig uitzag. Nu ik echter Gerrit aan het werk heb gezien en de resultaten van zijn vakmanschap in mijn appartement zie, weet ik beter. Zijn enthousiaste manier van werken, uistekend advies op het gebied van materiaal en kleur en zijn keurige oplevering, maken dat het resultaat verbluffend is. 


Nu alles zo strak en mooi in de verf zit, is mijn appartement echt heel erg mooi! Gerrit is altijd bereid te overleggen en te adviseren. Hij werkt netjes en vlot. Je kunt merken dat hij veel liefde voor het vak heeft. Ik ben dan ook zeer tevreden en beveel hem van harte aan.

 

Wesselien Loo

 

 

 

 

VVE appartementencomplex te Zwolle

Jarenlang hadden wij een onderhoudscontract met een groot regionaal schildersbedrijf. Elke 5 jaar werd het hele pand geschilderd, maar dit werd niet bepaald met veel zorg uitgevoerd. Het bestaande schilderwerk werd schoongemaakt en uitsluitend op slechte plekken wat licht opgeschuurd om vervolgens zo snel mogelijk de zoveelste laag aan te brengen. Het resultaat was op dat moment mooi, maar binnen een jaar waren er al weer diverse lelijke plekken zichtbaar.

 

Sinds 2013 laten wij het schilderwerk uitvoeren door Gerrit Oosterbroek. Het resultaat is beduidend beter want alles wordt met grote precisie voorbehandeld, geschuurd, voorgelakt en vervolgens pas afgelakt. Ons appartementencomplex staat dan ook zichtbaar beter in de lak en het blijft ook veel langer mooi.

 

M. van den Belt, technische commissie VVE