dé vakschilder voor Zwolle - Deventer en omgeving

Wandafwerking kan op vele manieren. Spachtelputz, structuurverven, glasvezel of gewoon behang en alles ook nog in vele kleuren en designs. Gerrit Oosterbroek adviseert graag wat het beste op uw muur en bij uw smaak past, om het vervolgens met oog voor vakmanschap aan te brengen. Snaarstrak en supermooi!

Behang
Behang is weer terug van weggeweest. Met behang is dan ook een heel persoonlijke en eigen sfeer te creëren van klassiek tot modern en strak of juist heel kleurrijk. Vrijwel alles is mogelijk, want er zijn meer designs leverbaar dan ooit!

 

Glasvezelbehang

Wanneer een duurzame en sterke wandafwerking gewenst is, dan is glasvezelbehang een hele goede keuze. Er zijn verschillende structuren verkrijgbaar van modern tot klassiek en het gaat, mits goed aangebracht heel erg lang mee. Glasvezelbehang is af te werken in de kleur naar keuze. Ook met zeer goed afneembare lakken!

 

Structuurverven

Is een bepaalde reliëfeffect op de muur wenselijk? Dan is structuurverf aanbrengen een goed idee! Structuurverf bestaat uit een watergedragen product waar een kwartskorrel in verwerkt is. Door de structuurverf met speciale kwasten, rollers of borstels aan te brengen ontstaat een structuureffect.

 

Muurdecoratie

Een trend die steeds meer toegepast wordt is het aanbrengen van muurdecoraties. Zo geef je een heel persoonlijke uitstraling aan je muur of plafond. Muurdecoraties bestaan uit sjablonen, lambrisering, stickers en diverse andere materialen. Geef je wensen door en wij doen een passend voorstel!

 

Sierlijsten

Met een sierlijst geef je net die extra finishing touch aan de afwerking van je woning. Sierlijsten worden vooral in oudere (monumentale) panden regelmatig toegepast op plafonds en muren, maar zijn ook in hele moderne strakke stijlen leverbaar. Perfect passend in een nieuwbouwwoning of designwoning!

 

 

Wandafwerking