dé vakschilder voor Zwolle - Deventer en omgeving

Wie is Gerrit Oosterbroek?

Na het afronden van een ambachtelijke opleiding ben ik begonnen met werken bij kleine schildersbedrijven die voornamelijk werkzaam waren in de particuliere sector. Hier heb ik veel praktijk ervaring opgedaan. In 2009 ben ik voor mezelf begonnen, samenwerkend met een oud werkgever, Hendrik Bosch.


Wat doen wij?


Naast ambachtelijk schilderwerk, verzorgen wij ook alle wandafwerkingen, waaronder alle soorten wandbekleding (glasweefsel, patroonbehang). Tevens zijn wij uw partner in beglazing. Door onze jarenlange ervaring (ruim 30 jaar) met standaard, maar vaak ook uitdagende schilderklussen aan oude monumentale panden, weten wij precies hoe we uw pand op de meest effectieve wijze kunnen beschermen tegen weersinvloeden. Uiteraard wil het oog ook wat en zorgen we voor een superstrak eindresultaat.


Regelmatig onderhoud zorgt voor een goede en verzorgde uitstraling en is een must voor de bescherming van uw pand tegen weersinvloeden. U wilt de waarde en levensduur van uw pand toch graag behouden! Daarnaast houden wij ons bezig met wanden herstellen, sauzen en alles wat hoort bij een complete schilderklus.


Onze projecten bestaan hoofdzakelijk uit binnen- en buitenwerk aan huizen (monumentale panden) en (oude) winkelpanden. Met oog voor detail zorgen we voor klein- en groot onderhoud: (gevel)renovatie, houtrotherstel, wandafwerking en beglazing. U krijgt de garantie dat al het werk op een professionele en goede wijze wordt uitgevoerd. In goed overleg met u als klant wordt een keuze gemaakt in materialen en kleuren.


Wij adviseren u graag!

 

 

Vakschilder