dé vakschilder voor Zwolle - Deventer en omgeving

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk doen we niet alleen ter verfraaiing, maar juist ook ter bescherming van uw woning of bedrijfspand. Met periodiek en kwalitatief hoogwaardig schilderwerk blijft het houtwerk in topconditie en voorkomt u houtrot en onnodig hoge kosten voor reparaties. Buitenschilderwerk is dan ook een echte investering in de toekomst van uw woning / bedrijfspand!

Wij schilderen niet alleen nieuwbouw of verbouw woningen en bedrijfspanden, maar zijn juist ook gespecialiseerd in monumentaal schilderwerk. Want oud houtwerk verdient extra zorg!


Binnenschilderwerk
Voor het binnenschilderwerk speelt verfraaiing over het algemeen een belangrijkere rol dan bescherming. Juist die superstrakke uitstraling van perfect afgelakte deuren, kozijnen en plinten geeft een huis net dat beetje extra... Wij werken dan ook uitsluitend met topproducten die voor het allerbeste resultaat zorgen. Lakwerk dat zo mooi glimt dat je bijna als spiegel kunt gebruiken of juist een hele mooie egale matte of zijdematte uitstraling. Wat u maar wenst.


De beste producten, de beste kwaliteit
Gerrit Oosterbroek schildersbedrijf werkt uitsluitend met de beste kwaliteitsverven zoals Brillux (Duitse topverf), Sikkens (Akzo-Nobel), Sigma Coatings (PPG), Trimetal (Akzo-Nobel) en Wijzonol. Een goede kwaliteitsverf geeft namelijk een veel betere bescherming en een strakker eindresultaat!

 

Onderhoud